Jack Aitken ha aconseguit la pole position per a les dues curses d’avui a Jerez per al Eurocup Formula Renault 2.0. El britànic tercer en el campionat, afronta una posició molt favorable, ja que les previsions apunten a pluja extrema.

En el primer grup tots els equips han decidit apostar per una estratègia de sortir amb pneumàtics usats i entrar a mitja sessió per canviar-los, fet que li ha donat les dues pole positions a Jack Aitken, ja que el britànic ha fet les dues millors voltes de la sessió, millors també que les del grup B.

Grup el qual ha intentat fer la mateixa estratègia però la pluja ha aparegut i ha provocat una bandera vermella per part de Bulatov. Jörg ha estat el més ràpid del grup després d’una volta amb pneumàtics usats, i que per tant, no ha estat superior a la d’Aitken.

En el Grup B, Anthoine Hubert ha estat el més perjudicat al sortir tard, i només ha pogut acabar vuitè, tot i rodar en pista molla.

Per tant aquesta serà la graella de sortida per la Race 1: 1 Aitken 2 Jörg 3 Barnicoat 4 D’Agosto 5 Delétraz 6 Olsen 7 Sasahara 8 Korneev 9 Isaakyan 10 Hughes

Mentre que per la Race 2: 1 Aitken 2 D’Agosto 3 Barnicoat 4 Jörg 5 Delétraz 6 Olsen 7 Isaakyan 8 Hughes 9 Sasahara 10 Vivacqua