Eric Granado assalta el campionat europeu de Moto2 amb la tercera victòria consecutiva de la temporada, assolida en la primera cursa del FIM CEV Repsol a Estoril, Portugal. El brasiler ha estat el més llest en la lluita entre ell, Cardús – segon, i Odendaal – tercer.

Lukas Tulovic (Forward Junior Team) sortia des de la pole position però no aconseguia mantenir aquesta posició que de seguida agafaria Ricky Cardús (Team Stylobike). La cursa doncs era intentar seguir l’intens ritme del català, formant-se un grup de 4 pilots format per Cardús, Tulovic, Odendaal i Eric Grando (Promoracing).

Per darrere veiem com les AGR de Uribe i Roberts patien una caiguda al revolt 3. També tindria una cursa complicada Cardelus qui després d’entrar a box dues vegades, abandonaria la cursa.

En el liderat, Tulovic no aguantaria el ritme i es quedaria en una quarta posició que hauria de defensar -amb èxit- amb Hector Garzó al final de cursa.

La cursa al capdavant es decidia en les últimes dues voltes on Granado aconseguia superar tant a Odendaal com a Cardús, per aconseguir la tercera victòria de la temporada i el liderat del campionat a falta d’una cursa per completar aquest cap de setmana.

El brasiler és líder amb 115 punts, 5 més que Cardús. Més distanciats es situen Odendaal -a 34 punts, i Garzó –a 41 punts.

Resultats:

1 Granado 2 Cardús 3 Odendaal 4 Tulovic 5 Garzó 6 Fuligni 7 Ekky 8 Ono 9 Lopes 10 Luna 11 Roberts 12 Mercier 13 Le Gallo

Retirats: Cardelus, Uribe