L’emoció de la Fórmula 1 arriba aquest cap de setmana al circuit de Xangai, que acull el cinquè Gran Premi del Mundial de F1 de 2024. La Xina torna al calendari després de cinc anys d’absència a causa de la pandèmia, recordant que l’última edició es va celebrar en 2019.

Max Verstappen es presenta com el clar favorit per a alçar-se amb la victòria a bord del Red Bull. No obstant això, no podem perdre de vista a Fernando Alonso i Carlos Sainz, els qui buscaran mantenir la bona tendència mostrada en els últims Grans Premis.

El circuit de Xangai oferirà una emocionant novetat: dues carreres en un mateix cap de setmana. El dissabte albergarà la primera de les sis carreres sprint previstes per a enguany amb un nou format de competició. Aquesta carrera definirà la graella de sortida per a la prova principal del diumenge.

On veure la F1 en directe

Per als aficionats a Espanya, el Gran Premi de la Xina de Fórmula 1 estarà disponible en directe a través de la plataforma DAZN F1.

Horaris del GP de la Xina 2024

Divendres 19 d’abril

  • Entrenaments lliures 1: 05.30h – 06.30h
  • Classificació Sprint: 09.30h

Dissabte 20 d’abril

  • Carrera Sprint: 05.00h
  • Classificació: 09.00h

Diumenge 21 d’abril

  • Carrera Principal: 09.00h

Amb aquests ingredients, el Gran Premi de la Xina promet ser un cap de setmana ple d’emoció. Max Verstappen parteix com a favorit, però amb Fernando Alonso, Carlos Sainz i el nou format de carreres sprint disposats a oferir espectacle.

Twitter Formula Rapida