Stoffel Vandoorne es va endur la victòria davant del seu públic a Spa-Francorchamps. Arthur Pic i Artem Markelov van ser els que el van acompanyar al podi. La cursa es va veure aturada a causa d’una bandera vermella a la volta 9, després del gran accident de Daniel De Jong. Afortunadament, el pilot està bé.

Vandoorne, que sortia des de la Pole, es va veure superat en la sortida per Sirotkin després de tenir una arrencada una mica lenta. Tot i així, el rus es va passar de frenada al primer revolt, cosa que va fer que Stoffel recuperés el liderat de la cursa. En aquesta corba hi va haver diversos accidents, com ara el de Rowland i Matsushita. Però el gran ensurt no va arribar fins a la volta 9, quan De Jong va impactar contra les barreres després de tocar-se amb Pierre Gasly. D’aquesta manera, es va treure la bandera vermella i la cursa va haver d’estar aturada fins que es reparessin les barreres.
En el moment de l’accident, Stoffel Vandoorne ocupava la vuitena posició.

En el reinici de la cursa (amb el Safety Car en pista), Rossi obria pista amb Evans i Sirotkin darrere seu. D’altra banda, Matsushita no va trigar gaire a tornar-se a tocar, aquesta vegada amb Yelloly, i va haver d’abandonar a causa del trencament del seu aleró davanter. Vandoorne va recuperar algunes posicions en pista i, quan els altres van parar a boxes, ell ja estava al capdavant de la cursa. Alex Rossi es va quedar novè després del seu canvi de pneumàtics i va avançar fins a arribar a la cinquena posició, però la va perdre en l’últim revolt, quan va ser víctima d’un moviment agressiu i desesperat de Mitch Evans.

Finalment, Vandoorne va guanyar el Gran Premi de casa seva per davant d’Arthur Pic i Markelov, qui aconseguia avui el seu primer podi a la GP2. El TOP10 el van completar Evans, Rossi, Berthon, King, Sirotkin i Stockinger, que avui s’ha adjudicat el seu primer punt des que està en aquesta categoria.