Després de dos anys i mig obtenint bons resultats en una poc competitiva Tech 3, el barceloní Xavi Vierge, donarà, en 2018, el salt al Dynavolt Intact GP, amb Suter, per consolidar-se definitivament com un dels pilots més prometedors i amb més projecció de la graella de Moto2.

Fa dos dies, l’equip Dynavolt Intact de Moto2, amb Sandro Cortese i Marcel Schrötter actualment a les seves files, va anunciar que el jove pilot espanyol Xavi Vierge passaria a formar part de la formació a partir de la propera temporada.

Vierge, de 20 anys, està actualment disputant la seva segona temporada completa en el mundial i la segona per a l’equip Tech 3. Va debutar a meitat de temporada el 2015 reemplaçant a Ricard Cardús i el 2016 va ser el millor debutant de la categoria. Actualment marxa desè a la general tot i haver-se perdut tres cites per lesió i està sent un dels millors pilots que no porten Kalex de la graella.

No obstant això, i malgrat que deixarà de pilotar la Tech 3, possiblement el xassís menys competitiu de la graella, el barceloní farà el salt a un equip Suter, fabricant que va quart en el mundial de constructors i que tampoc està a l’altura de Kalex i KTM. No obstant això, Vierge ja ha demostrat ser capaç d’estar un esglaó per sobre del rendiment de la moto.

El company de Vierge en aquesta formació serà l’alemany Schrötter, actualment dotzè de la general, de manera que Cortese, amb pitjors resultats que el seu actual company, quedarà fora de l’equip, sense notícies sobre el seu futur.

Sobre aquest anunci, tant el pilot com el cap de l’equip, Jürgen Lingg, s’han pronunciat:

Vierge: “Per a mi és un gran dia, estic molt content. És un nou objectiu per a mi. He treballat molt dur durant els últims anys i ara dono un altre pas més. Estic encantat amb el projecte “.

Lingg: “Sempre tenim un ull posat en el que passa al paddock i ens fixem en els joves talents. Xavi porta al nostre radar molt de temps. Sempre he tingut bona impressió sobre ell, com a persona i com a pilot “.