Pietro Fittipaldi ha aconseguit avui una altra victòria per al seu palmarès esportiu al dominar de manera contundent la primera cursa del cap de setmana a Mèxic. Per darrere d’ell i fent una bona gestió de cursa han acabat Isaakyan i Palou.

Els semàfors es van apagar i va començar la primera cursa de les World Series Formula V8 3.5 a Mèxic. Fittipaldi va conservar la Pole i Palou va seguir al seu rebuf. Al segon revolt, Orudzhev es va passar de frenada i va perdre el control del seu monoplaça, de tal manera que va acabar en al mur i abandonant la cursa. Això també va significar l’entrada a pista del cotxe de seguretat. D’altra banda, Tereschenko havia escalat fins la tercera posició, amb Isaakyan al quart lloc i Binder tancant el Top 5.

Després de 3 minuts darrere del Safety Car, la cursa es va rellançar i Fittipaldi va començar a escapar-se ràpidament, marcant també la primera volta ràpida de la cursa (1:33.917), tot i que encara rebaixaria aquest temps a la volta següent.

L’ídol local, Celis Jr., es trobava a la sisena posició lluitant pel cinquè lloc que ocupava René Binder.  Va intentar atacar diverses vegades, però no va ser fins arribat l’equador de la cursa quan va aconseguir avançar-lo.

Per darrere, Nissany i Menchaca també estaven mantenint una intensa batalla en la que el pilot d’Israel intentava defensar el seu vuitè lloc.

A falta de 10 minuts pel final, Celis Jr. aconseguia rebaixar la volta ràpida fins a l’1:32. També, Isaakyan es va llançar per atacar a Palou, el qual va patir una lleugera sortida de pista i va permetre que el pilot rus es col·loqués en segona posició.

La cursa va seguir un ritme monòton fins al final, on Isaakyan va marcar la volta ràpida als últims instants de la cursa enregistrant un 1:32.524. A més, Menchaca va avançar a Nissany en l’últim revolt de la cursa, tot i que van tenir un petit toc i van acabar fora de pista ambdós pilots.

Finalment, va caure la bandera a quadres i Fittipaldi es va fer amb una victòria més, liderada de principi a final. Isaakyan va aconseguir un merescut segon lloc i Palou va completar el podi. Van tancar el Top 10 Tereschenko, Celis Jr., Binder, Kanamaru, Menchaca, Nissany i Cipriani.