Richard Verschoor es convertirà en el pilot més jove en competir a la Toyota Racing Series en la propera edició del campionat kiwi que s’iniciarà el 14 de Gener a Ruapuna.

L’holandès que complirà 16 anys el 16 de desembre, tindrà la edat requerida per poder participar en el seu primer campionat internacional.

Enguany aquest 2016, Richard Vershoor ha debutat als monoplaces competint en la Formula 4 NEZ on gràcies a una gran primera ronda, va entrar a formar part del equip de joves pilots de Red Bull. Amb 11 victòries consecutives va aconseguir el campionat, a més de resultar campió a la F4 Espanyola amb 17 victòries de 20 curses.

També va disputar alguna cursa a la ADAC F4 i a la F4 Italiana lloc on va aconseguir un podi. Pel 2017 sembla que Verschoor competirà amb MP Motorsport a la Formula Renault 2.0.

A Nova Zelanda arribarà sense haver pogut provar el cotxe abans a cap dels circuits, fet que marcarà el seu nivell real tot i competir amb l’equip Giles Motorsport.