Mika Kallio sortia la pole position al Gran Premi de Moto2 a Misano. Al costat de Esteve Rabat i Thomas Luthi. A la sortida vèiem Mika Kallio que es distanciava de Tito Rabat.

Mika Kallio tenia 1,4 segons per davant d’Esteve Rabat. Darrere de Johann Zarco en quart lloc, mentre que Maverick Viñales, va fer un mal començament.

Els francesos intentaven anar a per Esteve Rabat però el pilot espanyol anava a per Mika Kallio. Esteve Rabat marcava voltes ràpides i s’acostava a Mika Kallio.

Maverick Viñales Ricky Cardús  guanyaven posicions però Ricky Cardús va petir una caiguda.

En 19 voltes, el finlandès compta amb 1,2 segons d’avantatge sobre l’espanyol. Darrere de Johann Zarco estaven Dominique Aegerter i Maverick Viñales intentaven avançar.

Faltaven només 8 voltes, Mika Kallio per davant del seu company d’equip. Però aviat, Esteve Rabat amb més d’un segon per davant del seu company d’equip. Tito Rabat avançava al seu company d’equip i guanyava la primera posició. Johann Zarco va aprofitar l’error de Mika Kallio per intentar arribar i avançar-lo.

La cursa acabava amb victòria espanyola, Tito Rabat guanyava la cursa de Moto 2 Mika Kallio sembla haver-se donat per vençut i vol que conformar-se amb el 2n lloc. Johan Zarco acabava la carrera tercer.