L’equip Suzuki Ecstar MotoGP ha presentat al circuit de Sepang, on demà començaran els primers tests de l’any, la seva nova GSX-RR, amb la qual Andrea Iannone i Àlex Rins intentaran recuperar-se després d’un 2017 molt difícil.


Amb els tests de Sepang a la volta de la cantonada, els fabricants del mundial de MotoGP ja estan mostrant públicament les màquines amb les que lluitaran pel mundial el 2018. Primer va ser Ducati, després Yamaha, i ara és Suzuki, ja en el traçat malaisi, qui ha presentat la seva nova GSX-RR, que seguirà sent pilotada per Andrea Iannone i Àlex Rins.

Suzuki afronta un 2018 en el qual el seu objectiu serà millorar els resultats després d’un 2017 molt complicat, en què els resultats no van arribar fins les últimes curses.

El director de l’equip, Lin Jarvis, assegura que “tots a l’equip han treballat sense parar durant l’hivern.”, I confia que “el més important és que hem començat de nou i podem obtenir molt de l’experiència de la temporada passada, en la qual vam patir molt (…). Hem après de les dificultats i el grup ha estat sempre fort tot i els resultats decebedors.”

Els pilots de l’equip, Iannone i Rins, també s’han pronunciat al respecte i han compartit les seves primeres impressions amb la nova moto.

“Tinc ganes de tornar a començar després d’un llarg descans a l’hivern sense pilotar la meva GSX-RR,” comenta Iannone. “Crec que la moto s’adapta bé al meu estil de pilotatge, i estic molt motivat per a la temporada que ve. Un cop identifiquem els problemes que vam tenir l’any passat, i a això li afegim la bona base tècnica que tenim podrem aconseguir les nostres metes, que són lluitar pel top 5 en cada cursa.”

“Aquesta nova temporada està a punt de començar i per a mi és completament diferent al que vaig experimentar l’any passat,” diu Rins. “Aquesta vegada he tingut unes vacances d’hivern” normals”, en el sentit de poder entrenar dur i sentir-me preparat per a la nova temporada (…). La nostra idea és guanyar més quilòmetres amb la nova GSX-RR, seguir millorant el meu ritme en una MotoGP i prendre-m’ho cursa a cursa.”

La nova Suzuki s’estrenarà sobre la pista demà, quan comencin els tests de pretemporada a Sepang. La temporada començarà el 18 de març sota els focus del Circuit de Losail, a Qatar.