Lance Stroll, cinquè classificat aquesta temporada a la Fórmula 3 europea, ha renovat per un any més amb l’equip Prema Powerteam, amb qui tornarà a córrer per intentar vèncer en aquesta categoria.


Després de tancar la temporada de la Fórmula 3 Europea fa poques setmanes al circuit alemany del Hockenheim, es comencen a formar els equips per a la graella de la primera cursa de 2016. La primera peça important en moure’s ha estat la de Lance Stroll, que seguirà un any més en aquesta categoria amb Prema Powerteam, amb qui intentarà vèncer.

El pilot canadenc va quedar cinquè en la classificació general de 2015, sent el segon millor rookie de la temporada, només superat per Charles Leclerc. A més, abans del seu pas a la categoria europea ja havia aconseguit dos títols de renom com la Fórmula 4 italiana el 2014 i la Toyota Racing Series abans de començar aquesta.

“Estic absolutament encantat de córrer amb Prema Powerteam per tercer any consecutiu. Estic segur que Prema em donarà l’equip i el suport necessari per llançar el meu atac al títol de la F3 Europea de 2016, que és el meu objectiu per a la propera temporada. Sincerament, no podria estar més feliç de continuar treballant amb René Rosin (el cap de l’equip) i el seu nou equip el proper any, i sé que serem ultracompetitius”.

Veurem quines són les properes peces que es mouen en el mercat de la Fórmula 3, on ara destaca la figura de Callum Illot, que es rumoreja que farà un test amb Van Amersfoort, equip que li va donar el subcampionat a Max Verstappen el 2014. Tots els moviments que hagin a les pròximes setmanes els tindran actualitzats aquí, a Fórmula Ràpida.