El suec Felix Roseqnvist s’incorpora a l’equip ART Grand Prix (Mercedes AMG) del DTM per substituir a Esteban Ocon que ha donat un pas cap a la Fórmula 1.

Felix Rosenqvist és conegut pel seu pas a la Fórmula 3 Europea on va aconseguir el títol amb Prema Powerteam el 2015, on hi ha estat competint des del 2011 i sempre de la mà del equip Mücke Motorsport.

El títol de campió li va donar accès a incoporar-se com a reserva de Mercedes al DTM, a més de competir amb AMG a la Blancpain GT Series on va protagonitzar una épica remuntada en les darreres 24 hores de Spa-Francorchamps on va acabar segon.

A més a més el pilot suec esta competint també en la Indy Lights on es mostra imbatible en els circuits urbans, però sense ritme en els circuits ovals. Sigui com sigui, va fer cridar l’atenció a l’equip Ganassi Racing de la IndyCar on va fer un test.

Un pilot que ha crescut amb el pas del temps, amb molta experiencia i amb moltes ofertes al seu entorn, es medirà en la gran competitiva competició que és el DTM.