El pilot espanyol disputarà aquesta temporada el mundial de resistència amb l’Oreca 05-Nissan de l’equip Manor en la categoria LMP2.


 

Després d’haver disputat l’any passat 13 grans premis de Formula 1 amb l’equip Manor, enguany el de Benicàssim no tenia els diners suficients per a córrer, després dels 15 milions que aporta Haryanto.

L’objectiu de Merhi ha estat sempre córrer en Formula 1, i veient que la temporada passada el seu seient no era fix, va intentar compaginar-ho amb la Formula Renault 3.5. Enguany li ha resultat impossible seguir en el gran circ, i el WEC és una bona eixida per a no estar un any inactiu.

Amb açò l’alineació de l’equip Manor per al WEC ja està completa, Merhi s’unix Will Stevens, Tor Greus, James Jakes, Matt Rao i Richard Bradley per a disputar les 24 hores de Le Mans i el WEC.

Roberto Merhi va dir:

“Estic realment emocionat de ser part d’aquest nou i emocionant capítol amb Manor. És una oportunitat genial de treballar amb Graeme, John i l’equip una altra vegada. És la meua primera vegada en carreres de resistència, la categoria LMP2 és un campionat molt fort i tinc ganes de ficar-me en l’Oreca 05-Nissan i veure el que podem aconseguir junts”

Veurem de que és capaç el pilot de Benicàssim, i si el seu futur segueix centrat en la Formula 1 o es decanta mes per aquest cada vegada més atractiu, mundial de resistència.