Facu Regalia tornarà a la competició després de gairebé un any d’absència a les pistes d’automobilisme. El pilot argentí correrà aquesta temporada a les World Series by Renault 3.5, on defensarà els colors de Zeta Corse.


Facu Regalia va començar l’any passat la temporada de les GP2 Sèries corrent amb Hilmer Motorsport les quatre primeres rondes del calendari. Després d’uns resultats molt pobres i falta de diners, l’argentí va deixar el lloc de la categoria de plata, i va desaparèixer de les pistes durant un bon temps. Avui, el jove de 23 anys ha tingut el plaer d’anunciar el seu nou repte per a aquest 2015, on competirà en les World Series by Renault.

Concretament ho farà en la categoria més alta, la Fórmula Renault 3.5, on portarà un dels dos monoplaces de l’equip Zeta Corse, la escuderia que l’any passat Roberto Merhi va lluitar pel títol fins a l’última cursa amb Carlos Sainz. Facu visitarà la setmana que ve les instal·lacions de l’equip a València, on començarà a preparar-ho tot de cara als primer test col·lectius de pretemporada, que se celebren el 5 i el 6 de març a Jerez.

El subcampió de la GP3 en 2013 va dir:

“Després de set mesos d’intens treball puc confirmar la meva participació a les World Series by Renault. És una altra temporada de competició a Europa i unint-se a una fantàstica disciplina com avantsala de la F1 amb Zeta Corse, subcampió l’any passat. És una oportunitat que hem de fer tot el que estigui al nostre abast per aprofitar. Aquesta és una experiència completament nova per a mi, així que he de fer la major part de les proves de pretemporada. 2015 serà un any molt important per a mi, sense dubte crucial.”