L’equip Red Bull es mostra preocupat davant el possible ritme de Ferrari en aquest inici de temporada. Així ho ha manifestat el Dr. Helmut Marko després de veure les maniobres de la Scuderia durant la pretemporada.


La pretemporada mai és clara en la Fórmula 1, i moltes vegades és un miratge del que després es reflecteix a la primera cursa de l’any. No obstant això, les sensacions que deixen els equips a vegades deixen intuir alguna cosa, i aquest any Ferrari ha estat el focus de totes les mirades.

Els Mercedes surten com a favorits al ser els recents campions, a més han estat els que més han rodat durant els vuit dies de test, marcant bons temps i sobretot demostrant tenir una bona fiabilitat. No obstant això, Ferrari ha demostrat que podria estar a l’altura a Austràlia, i és que han fet també molt quilometratge, sumat als millors temps de tots els dies de test i marcant una simulació de carrera sòlida i ràpida.

Tot i això, els més curiosos es van adonar d’un petit detall. En un dels últims dies de test, Sebastian Vettel aixecava l’accelerador a l’entrar i sortir de la recta, i malgrat això marcava la volta ràpida amb un temps d’allò més competitiu. Aquest fet, preocupa els equips que volen lluitar pel campionat aquest any, ja que veuen als italians com una seriosa amenaça a les primeres curses.

Així ho ha manifestat de Red Bull per mitjà del Dr. Helmut Marko, que creu que “Ferrari és molt fort, i també fiable. Aquesta és la diferència amb l’any passat”. I l’austríac sobretot es basa en el que va veure a Montmeló, coneixent a més al seu ex pilot Sebastian Vettel. “El que més em preocupa és que conec Vettel molt bé. De manera provocativa, va aixecar a la recta d’inici / final a la seva volta més ràpida. Tothom va poder veure-ho”, ha afegit.

Finalment, Marko sospita que Ferrari podria estar lluitant per la victòria a Austràlia, ja que així ho va deixar intuir amb aquests detalls de superioritat durant els test. “I si fas alguna cosa com això, vol dir que la confiança en tu mateix és enorme i que saps que pots treure molt més del cotxe”, ha conclòs.

Tots sortiran de dubtes a partir del primer Gran Premi a Austràlia, on es veurà el potencial real de cada equip tant en classificació com en cursa, i es podrà verificar si realment Ferrari pot lluitar per la victòria o només va ser de cara a la galeria en aquests test.

Leave a Reply