L’escuderia de la beguda energètica s’avança així als seus principals rivals per la lluita del campionat i presentarà el seu nou monoplaça el 19 de febrer.


El RB14 ja té data de sortida. El nou monoplaça de Red Bull serà presentat el proper dia 19 de febrer, és a dir, dilluns que ve. És el segon equip amb data de sortida més avançada, només superats per Williams, que el presenta el dia 15 de febrer.

Així doncs, amb la nova data de sortida de Red Bull, només falta per conèixer el dia de llançament de l’escuderia Haas. Red Bull s’avança a Ferrari i Mercedes que tenen marcada la seva presentació el dia 22 de febrer. També s’avança al equip que es pot convertir en competència directa dels de Milton Keynes, el Mclaren-Renault, que veurà la llum el dia 23 de febrer.

Amb els tests a la volta de la cantonada, Red Bull té la necessitat de ser competitius des del primer dia. Més, si tenim en compte que Ricciardo no ha renovat, i que part de la seva decisió es veurà afectada a bon rendiment del seu RB14.

El mateix Helmut Marko, ha sortit al pas, i ha afirmat que no es repetiran els problemes que l’escuderia de la beguda energètica va tenir durant la primera part de la temporada 2017: “L’any passat vam tenir problemes tècnics a principis de temporada, però ara tot va segons el previst. Estic segur que serem competitius des del primer test“, deia l’austríac.

El cap de l’equip, Christian Horner, valorava així la data de presentació del monoplaça:”Ens estem centrant en una data de presentació més primerenca, d’uns cinc dies, però el disseny està tan atapeït i els temps de producció també, que aquests cinc dies són molt valuosos en termes de començar amb bon peu”, afirmava Horner.

Tot apunta que la presentació, que s’ha anunciat amb un senzill GIF de Twitter, s’ha de fer de forma online.