L’equip italià ha confirmat els seus dos pilots que disputaran la primera temporada de la FIA Formula 2. Es tracta del debutant Nyck de Vries i el pilot experimentat Johanny Cecotto.

El pilot de 27 anys que porta des del 2009 disputant curses de la GP2 Series, Johnny Amadeus Cecotto, ha estat confirmat a l’equip Rapax de la renovada GP2 Series, ara anomenada FIA Formula 2.

El pilot germano-veneçolà ja va confirmar les seves bones sensacions amb el equip italià la temporada passada, amb qui va disputar les dues últimes rondes del campionat on va aconseguir un podi en l’última cursa a Yas Marina.

Cecotto que és el pilot amb més experiència a la categoria amb un total de 118 curses, veu com el seu company d’equip és un autèntic debutant a la sèrie. Es tracta del jove pilot de McLaren, Nyck de Vries.

El pilot de 22 anys arriba a la FIA Formula 2, l’avant-sala de la Fórmula 1 essent un exitós pilot de Karting, juntament amb els campionats aconseguits el 2014 a la Formula Renault 2.0 (Eurocup i Alps), a més del tercer lloc a la Formula Renault 3.5 el 2015 i el sisè a la GP3 Series el 2016.