El pilot finlandès s’ha mostrat satisfet amb el rendiment del Ferrari en els tests de pretemporada al circuit de Montmeló. Assegura que no pot queixar-se i opina que l’equip està millor que en el mateix moment del curs passat.

L’escuderia italiana ha marcat el millor temps en el segon i el quart dia de proves, essent Kimi Räikkönen qui s’ha adjudicat ambdós registres. A la jornada inaugural fou Lewis Hamilton el més ràpid, mentre que a la tercera va ser Valteri Bottas l’encarregat de copar la classificació. Tant per estar en la lluita amb els Mercedes com pel treball que han dut a terme a Ferrari, el pilot nascut a la ciutat d’Espoo es mostra optimista:

“Si comparem com anava fa un any el cotxe va molt més fi, per tant en principi és un bon començament. Hem estat fent la nostra feina i estic molt content de com estan anant les coses. El cotxe mostra bones sensacions i tot el que ha passat és raonable, no hem tingut cap problema”.

Sobre les expectatives de cara al curs que està a punt de començar ha dit el següent:

“Serem suficientment ràpids? Encara no podem saber com anirà tot al final de l’any. Hem après de la temporada passada i l’equip ha fet un gran treball. Però, serà suficient? Ja veurem, però les primeres sensacions són bones, això és el més important”.

També ha estat preguntat pels seus rivals, com Red Bull o Mercedes. El finlandès ha fet aquestes declaracions:

“No m’he fixat en Red Bull ni Mercedes, he vist els seus temps com tots vosaltres però qui sap el que fa cadascú. Nosaltres sabem el que fem i estem contents de com estan anant les coses. Alguns anys el cotxe va suau i altres no, fins ara va bé”.

No obstant, tot i les bones sensacions, ha volgut remarcar que això només acaba de començar:

“Òbviament encara queda molt treball per fer. Ens queda una altra semana abans de la primera cursa, per tant intentarem que vagi bé i veurem com van les coses”.

La segona setmana de tests a Montmeló serà entre el 7 i el 10 de març. Els monoplaces no tornaran a rodar fins al divendres 24 de març als primers entrenaments lliures al circuit d’Albert Park, el primer Gran Premi de la temporada.