El pilot espanyol es perdia el recent test a Phillip Island a causa de les lesions que es va produir després d’una forta caiguda a Sepang.


El pilot del Team Estrella Galicia 0,0 Marc VDS, Tito Rabat, tornarà a l’acció aquest cap de setmana al tercer i últim test de la pretemporada que començarà el divendres al Circuit Internacional de Losail a Qatar.

Rabat es perdia el recent test a Phillip Island causa de les lesions que es va produir després d’una forta caiguda a Sepang, Malàisia, a principis del mes de febrer. Després de la seva caiguda en el revolt 11, el català patia una fractura distal del radi, una fractura al cinquè metacarp de la mà dreta, una fractura a la falange distal del peu dret i un sever tall al genoll esquerre. L’ex campió del món de Moto2 ha completat un extens programa de rehabilitació durant les últimes quatre setmanes i està desitjant tornar a treballar per a la temporada 2017 aquesta setmana a Qatar.

Tito Rabat: «En les últimes quatre setmanes l’únic que he fet és rehabilitació, treballant molt amb el fisioterapeuta per recuperar-me de les lesions i la cirurgia. Encara no estic totalment en forma, però estic a punt per pilotar i, tot i que haurem de tenir en compte les meves lesions a Qatar, això no serà un problema per poder completar un test productiu. En aquests entrenaments no buscaré prémer per fer un temps, tractaré de treballar bé amb el meu equip, recuperar la confiança amb la moto i assegurar-me d’estar el millor preparat possible per quan tornem al Circuit Internacional de Losail per disputar la primera cursa de la temporada» .

Nota de Premsa de MotoGP.com

Leave a Reply