Leopard Racing ha anunciat que han arribat a un acord per als pròxims dos anys amb Fabio Quartararo.


 

Dues setmanes després que Leopard Racing anunciés que l’any que competiria tant en Moto3 com a Moto2, l’equip ha confirmat a un nou pilot de cara a la temporada que ve. Es tracta de la jove promesa francesa, Fabio Quartararo, que es convertirà en pilot de Leopard per als propers dos anys. L’acord s’ha acabat de signar durant el Gran Premi d’Aragó.

Amb 16 anys, Quartararo ja és un dels pilots més reconeguts del Campionat del Món de Moto3 després de signar una bona temporada l’any del seu debut. Quartararo arribava a la categoria lleugera amb dos títols de campió del CEV. Ara mateix, a causa d’una lesió que va patir a Misano, Quartararo no pot competir en la catorzena prova del campionat a Aragó. El pilot francès és vuitè a la classificació provisional de Moto3 amb 92 punts.

Miodrag Kotur mànager de Leopard Racing va afirmar:

“És un honor per a nosaltres arribar a un acord amb un pilot tan jove i talentós com és Fabio Quartararo. És un talent excepcional i un lluitador en carrera. Amb setze anys ja ha demostrat la seva determinació i el seu potencial. Estem orgullosos que sigui un dels nostres pilots de Moto3 per a l’any que ve. Estem bastant convençuts que lluitarem pel campionat des que comenci la temporada gràcies a la seva velocitat i talent “.

Fabio Quartararo va dir això respecte a l’anunci del seu fitxatge per l’equip Leopard Racing:

“Estic molt orgullós d’unir-me a Leopard Racing en 2016. De fet, estic expectant per tornar a treballar amb Christian Lundberg, l’enginyer amb el qual vaig guanyar el meu primer títol del CEV en 2013. Durant els dos següents anys la meva carrera estarà vinculada a aquesta estructura que té un projecte de futur sòlid i encaixa perfectament amb els meus objectius. Vull agrair a tots aquells que m’han donat suport fins ara i també a Leopard Racing per confiar en mi. Donaré el màxim en cada revolt, volta i carrera per compensar-ho. Gaudirem “.