El pilot experimentat de la Fórmula Renault, James Allen, es va endur la victòria en l’última cursa de la temporada de la Fórmula Renault 2.0 NEC a Hockenheim, Alemanya. Defourny i Norris completen el podi.

A la sortida, Sacha Fenestraz va començar abans que els llums s’apaguessin. James Allen, per la seva banda, va aconseguir un bon avantatge en un gran començament, mentre que Mirecki es va posar segon per davant de Gill i Defourny, que estava lluitant amb Boccolacci. Lando Norris, es trobava en la sisena posició.

Allen era líder amb 2 segons d’avantatge sobre Mirecki, mentre que darrere Defourny va superar a Gill per ser tercer. El pilot de l’equip Mark Burdett Motorsport també va ser superat per Norris que va fer el mateix abans que Boccolacci.

Llavors Defourny i Norris van aconseguir atrapar a Mirecki, mentre Boccolacci es va tocar amb Gill i va caure al setè lloc.

Amb 4 minuts pel final, el cotxe de seguretat va aparèixer per retirar el cotxe de Will Palmer. La cursa va acabar neutralitzada.

James Allen va aconseguir la seva primera victòria en aquesta competició per davant de Defourny i Norris. Mirecki va acabar en quart lloc, mentre que Gill completa el top 5.