El defensor del títol, Toby Price ha començat a marcar les diferencies ja en la segona etapa de la edició 2017 del Ral·li Dakar, després de ser el més ràpid del dia amb més de 4 minuts sobre el segon classificat. El de KTM ara és el líder de la general.

L’etapa d’avui s’ha iniciat amb l’abandonament del polonès Jakob Piatek que es va fracturar el canell després d’una caiguda ahir. L’etapa d’avui anava de Resistencia fins a San Miguel de Tucumán, un traçat molt variat amb zones de velocitat punta molt altes (de fins a 180 km/h).

El guanyador de la passada edició del Dakar, Toby Price avui ha sortit al atac i li ha estat el més ràpid del dia amb diferencia. El pilot de Red Bull KTM Factory Team ha estat gairebé 4 minuts més ràpid que Paulo Gonçalves (Monster Energy Honda Team) que ha finalitzat segon avui. Xavier de Soultrait (Viltais Racing Team HFP) ha demostrat què pot ser un rival dur tot i participar amb una moto privada, acabant en el tercer lloc de l’etapa.

El guanyador de l’etapa d’ahir Joan Pedrero (Sherco TVS) ha perdut fins a 8 minuts avui, cedint el liderat de la cursa a Toby Price que està tres minuts per davant de Gonçalves. En tercera posició a 3 minuts i mig es troba el britànic Sam Sunderland (Red Bull KTM Factory Team).