Gabriel Aubry sortirà des de la pole position en la segona cursa de l’Eurocup a Monza per davant de Will Palmer i Max Defourny.


El primer grup que va concloure la classificació va ser el grup B. La sessió es va interrompre immediatament amb Najiy Razak detenint-se al revolt 4 després de tres minuts de sessió. Quan es va treure la bandera groga, els pilots tenien deu minuts per marcar el temps. El primer a fer un bon temps va ser Jean-Baptiste Simmenauer en 1:53.907.

La batalla es va produir entre sis pilots per al millor temps i amb cinc minuts per al final, Thomas Maxwell va fer la volta més ràpida provisinal. El guanyador de la primera cursa, Robert Shwartzman, va entrar en el liderat provisional abans que Will Palmer finalment aconseguís el millor temps de la sessió amb un 1:50.240. Maxwell, Shwartzman, Ye i Daniel Ticktum van completar el top 5.

En el segon grup, Alexander Vartanyan va ser qui va marcar el primer registre. Llavors, la batalla entre els pilots francesos va començar amb Gabriel Aubry i Sacha Fenestraz, just abans que Max Defourny fes un gran 1’50 i marqués el registre més ràpid de tots dos grups.

Al final de la sessió, Gabriel Aubry es va adjudicar el temps més ràpid per davant de Max Defourny i Sacha Fenestraz que havien marcat exactament el mateix temps. Vartanyan i Jarno Opmeer van completar el top 5.

Gabriel Aubry començarà la segona cursa a la pole position per davant de Will Palmer i Max Defourny. Maxwell, Fenestraz, Shwartzman, Vartanyan, Ye, Opmeer i Ticktum van completar el top 10 de la graella.