Dale Coyne ha fet oficial que Pietro Fittipaldi i Zach Claman de Melo compartiran el segon monoplaça de l’equip durant tota la temporada 2018. Fittipaldi serà l’encarregat de disputar les 500 Milles d’Indianapolis i sis proves més.


Després de disputar durant aquest matí un nou test d’Indycar a Sonoma, Pietro Fittipaldi ha revelat el seu futur per a la temporada que ve. El brasiler ha anunciat que disputarà mitja temporada amb l’equip Dale Coyne Racing amb el cotxe #19. Compartirà monoplaça amb el cinquè classificat de la Indy Lights el 2017, el canadenc Zach Claman de Melo, que serà qui debutarà primer als carrers de St. Petersburg.

Fittipaldi efectuar el seu debut a la Indycar Series a Phoenix, durant la segona cita del calendari. No obstant això, Pietro serà l’encarregat de disputar les prestigioses 500 milles d’Indianapolis al costat de Sebastien Bourdais -que té assegurat el seient tot l’any- i Pippa Mann, qui correrà només la cita centenària.

“És un somni fet realitat, encara més podent disputar les 500 milles d’Indianapolis, on els Fittipaldi ja tenen un palmarès de grans conquestes. Vull agrair a tot l’equip de Dale Coyne i també de l’escuderia Telmex per l’oportunitat en un any molt important per a la meva carrera. No amago a ningú que el meu altre gran objectiu és arribar a la F1 i segur que aquesta temporada a la Indy serà un pas molt important en el meu desenvolupament”, va comentar Fittipaldi després de l’anunci oficial del seu fitxatge per l’equip americà .

Pietro ve de guanyar les World Series en un any en què ha arrasat completament. Un cop completat l’èxit, se’l va vincular en diverses categories com la FIA Formula 2 i la Indy Lights. També, en declaracions a Grande Premio, el brasiler va afirmar haver tingut converses amb l’equip Sauber F1 Team per ocupar un dels dos seients titulars, sense èxit final. Per això, es va fixar l’objectiu en Estats Units, i després del bon potencial ofert en diversos test, Dale Coyne ha acabat apostant per ell.

Per això, serà el quart brasiler que disputarà la temporada de la Indycar al costat de Tony Kanaan, Hélio Castroneves i Matheus Leist, qui també debutarà amb AJ Foyt. Des de 2012 amb Kanaan, Castroneves, Rubens Barrichello i Bia Figueiredo, no havien participat tants pilots del país sud-americà en un mateix any de la Indycar Series.

Fittipaldi, després de córrer a Phoenix, disputarà el GP i les 500 milles a Indianapolis, i les curses a Texas, Mid-Ohio, Portland i Sonoma, amb un total de set proves en el seu any de rookie a la categoria. Per seguir acumulant experiència, el pilot de 21 anys nascut a Miami disputarà uns nous test a Phoenix durant els dies 8, 9 i 10 de febrer.