El canadenc de 17 anyss’haendut unaaltra incontestable victòria en laqualPrema ha aconseguit situar elsseusquatrecotxes en les 4 primeresposicions.


Després delsentrenaments lliures i la sessió de classificació, semblava que Prema havia perdut força en el seudomini. PeròStrolles feiaamb la pole després de la desqualificació de David Beckmann i i el segonlloc de Hughesamb el seuCarlinamenaçava des de la tercera posició.

Però aviat, a la sortida, elsPrema novament es van posar al capdavant, Stroll s’escapava i Cassidy el seguia, amb Günther i Aron al seu rebuf.

El top 5 s’escapava, i Joel Eriksson va encapçalar el gran grup perseguidor que va ser protagonista d’una lluita titànica entre Hubert i el suec de BMW per la cinquena posició; però més enrere, Nikita Mazepin era víctima dels atacs de Guanyu Zhou.

Hughes, després d’unes primeres voltes per l’oblit, venia remuntant: desprésd’un gran avançament a Sims atacava a Zhou i Mazepinals que finalment va guanyar la posició. Però a l’horad’avançar a Hubert, es va produir una espectacular col·lisió, que va alterar el destí de la cursa.

DanTicktum va ser el Carlin amb millor resultat, a la P13.

Finalment, la R1 de Hockenheim va acabar amb la dotzenavictòria del campiómésjove de la històriad’aquesta F3 europea.

Resultats:

Stroll, Günther, Cassidy, Aron, SetteCamara, Eriksson, Russell, Mazepin, Sims y Hubert. Zhou, Beckmann, Ticktum, Kari, Newey, Piquet y Chang