Matthew Parry i Matevos Isaakyan han estat confirmats recentment per l’equip Koiranen GP com a pilots per a l’equip finlandès per competir a la GP3 Series.

Després d’una temporada que ha estat una muntanya russa per Matt Parry, el gal·lès busca estabilitat per a la temporada 2016 on segurament estarà lluitant pel títol després d’un any on ha aconseguit tres podis i on ha estat regularment a la zona de punts tot i fallar en classificació, el seu punt feble aquesta temporada.

Pel que fa a Matevos Isaakyan que va debutar a la categoria a finals de temporada a Bahrain on va aconseguir 2 punts, fa definitivament el pas a amb Koiranen GP a la GP3 després d’acabar tercer en el campionat a la Fórmula Renault 2.0 Alps amb JD Motorsports amb, 2 victòries, 7 podis, 1 pole position i una volta ràpida; sumat al desè lloc al Eurocup on aquest any hi ha hagut molt nivell.