Simon Pagenaud ha aconseguit la pole position per a la segona cursa del únic cap de setmana de doble cursa de la IndyCar Series, en el circuit urbà de Belle Isle, Detroit (Michigan). El francès sortirà per davant de Hunter-Reay i Castroneves.

Amb l’amenaça de pluja, la classificació per a la cursa 2 era avançada quinze minuts i reduïda al dues rondes de 12 minuts.

En el primer grup, problemes per Jack Hawksworth (AJ Foyt Enterprises) impactava contra el mur mentre que Josef Newgarden (Ed Carpenter Racing) s’aturava al revolt 3. Tot i això, Simon Pagenaud (Team Penske) tornava a marcar el millor temps en aquesta sessió amb un 1:14.0379, que quedava com a rècord del circuit.

Un rècord del circuit que no ha pogut batre el més ràpid del segon grup, Ryan Hunter-Reay (Andretti Autosport). El campió de 2012 no va tenir una fàcil sessió ja que els cotxes motoritzats amb Chevrolet van aconseguir marcar el ritme principalment.

La sessió ha estat marcada per les múltiples sancions, en aquest cas eliminació de voltes ràpides. El cas més sonat ha estat el de Will Power que amb aquesta sanció, probablement sortirà últim en la cursa de la tarda (a falta de resultats oficials).

Per tant, una altre pole position per Simon Pagenaud que li ha pres bé la mida al traçat de Belle Isle.