Serà veritat que sóc malastruc, perquè justament les carreres que veig últimament són les més avorrides. Només m’he perdut aquest any la de Silverstone i la de Spa. I, justament, sembla que van ser les millors. I les que segueixo a consciència com la de Monza són les més monòtones i soporíferes.


Mercedes va guanyar abans de començar la cursa. I no, no és un dir, és la veritat. A la qualy de Monza van ser tan superiors que van poder passar a la Q3 amb els pneumàtics tous (mentre tots anaven amb els supertous) de manera que van començar la carrera amb aquests pneumàtics. Per què? Per poder anar a una parada. A meitat de carrera els dos pilots van posar els mitjans per arribar fins al final. No degradaven els tous, van ser ràpids amb els mitjans … Imparables. La novetat va ser que qui va ficar la pota aquesta vegada en la sortida va ser ?Lewis Hamilton?. I el pilot britànic va haver de remuntar des de la sisena posició fins a la segona. Farà això expressament per allargar la feble emoció que ens suposa no saber qui guanyarà el mundial?

Els de Ferrari van arribar tercer i quart. Amb la seva estratègia a 2 parades començant amb els supertous no van poder ni olorar el cul d’en Nico Rosberg? .?

Cinquè va ser ?Daniel Ricciardo. L’australià va lluitar amb ? Bottas? i sempre va estar tan lluny? dels Ferrari com aquests mateixos dels Mercedes. De totes maneres us diré que jo veig RedBull com un equip il?lusionat de cara al futur per poder lluitar per carreres i pel títol mundial.

En canvi, no veig així a Ferrari. Darrera va arribar ?Bottas, que manté a dalt a un equip?  Williams que va a pitjor. Setè va ser en Max??, que igual que el seu col?lega Lewis? ?, la va liar a la sortida perdent moltes posicions i havent de recuperar­les després. Pérez? ? va ser vuitè i Hulkenberg desè demostrant d’aquesta manera que Force Índia és el cinquè millor equip i? que aguaita a Williams per la quarta posició. Enmig qui va anunciar la seva retirada a final d’any, Felipe Massa, que va sumar 2 punts més per a una regular, encara que estèril temporada.

Fora dels punts dels McLaren, dels que no s’esperava molt en un circuit on tots són rectes, els Toro Rosso que han pegat una baixada considerable, els Renault que també semblen anar cap enrere, els Haas que no acaben d’aprofitar el motor que tenen, els Sauber i els Manor.