Lucas Auer ha aconseguit una nova pole al circuit de Nürburgring per davant dels BMW de Marco Wittmann i Bruno Spengler.


Després d’aconseguir la pole al dia d’ahir, avui ha tornat a repetir l’actuació el Mercedes de Lucas Auer, que aquesta vegada es troba en solitari al capdavant de la classificació. I és que el segon Mercedes ha estat Dani Juncadella en novè lloc, lluny del seu company d’equip. L’actuació del pilot català ha estat bona, superant a tots els seus companys veterans de la marca alemanya.

Darrere d’Auer s’han situat fins a quatre pilots de l’òrbita BMW. El millor ha estat Marco Wittmann, que sortirà des de la primera fila de graella per intentar endur-se la primera posició al primer revolt. Al darrere, Bruno Spengler, Tom Blomqvist i Augusto Farfus han acabat de copar el Top 5 d’aquesta graella de sortida de la cursa 2.

Els Audi han vingut a continuació, situant quatre cotxes entre els deu primers, només amb Juncadella entre ells. El millor pilot situat ha estat Edoardo Mortara en sisena posició, seguit de Jamie Green i Miquel Molina en vuitè lloc. El Top 10 l’ha tancat el pilot que combina les seves funcions d’Audi al Rallycross, Mattias Ekström.

La segona cursa d’aquest cap de setmana es disputarà a partir de les 15:00, hora local.