Lando Norris ha fet una altra pole position, la seva cinquena a l’Eurocup Fórmula Renault 2.0 a Spa-Francorchamps. El britànic va vèncer per un mínim marge a Dorian Boccolacci i a l’heroi local Max Defourny.


La sessió de qualificació es va iniciar amb retard. Tot i aquest contratemps els pilots no van tenir molta pressa per saltar a la pista. No va ser fins a 12 minuts per al final quan tothom va entrar al traçat belga. James Allen (JD Motorsport) va ser el primer a establir un temps de volta en 2:21.972.

Immediatament després, els líders del campionat van arribar amb Lando Norris (Josef Kaufmann Racing) posant-se davant de Max Defourny (R-ace GP), que va ser el més ràpid en els entrenaments d’ahir.

A la següent volta ràpida del pilot de R-ace GP es va posar per davant del seu company d’equip Will Palmer, però les voltes van continuar millorant, i Norris va mostrar el seu potencial prenent la pole per 0.083 segons sobre Dorian Boccolacci (Tech 1 Racing) i 0.141 segons sobre Defourny.

Resultados: 1 Norris 2 Boccolacci 3 Defourny 4 Palmer 5 Fenestraz 6 De Sadeleer 7 Scott 8 Daruvala 9 Korneev 10 Shwartzman 11 Allen 12 AUbry 13 Troitskiy 14 Habsburg 15 Baptista 16 Falchero 17 Chaves 18 Perullo 19 Cordeel