El pilot neerlandès sortirà des de la primera posició a la graella seguit de Aurélien Panis i Egor Orudzhev. Tres pilots encara sota investigació.

Per: Guillem González Vela

Ja s’ha completat la primera sessió classificatòria de la temporada de les World Series by Renault 2.0. Avui a la tarda Nyck De Vries i el seu Korianen GP sortiran des de la primera posició de la graella del circuit de Motorland Aragón. De Vries ha aconseguit la pole position mig segon per davant de Aurélien Panis (ART Junior Team).

El rus Egor Oduzhev (Tech 1 Racing), ha marcat el segon millor temps del grup classificatori B, a tan sols una dècima de De Vries i demostrant ser més ràpid que el pilot que sortirà just per davant seu.

Els seus respectius companys d’equip no han destacat gens. El suís Levin Amweg, company d’equip de Panis, ha pogut sortir del box a últim moment amb pneumàtics nous però sense poder aprofitar l’ocasió tot marcant un temps més enllà del segon de De Vries. Sortirà des de la dinovena posició.

Aitken, Parry i Albon són sota investigació per entorpir voltes classificatòries dels seus rivals. En el cas d’Aitken, que ha marcat el pitjor temps de la sessió, la seva volta ràpida (encara a set segons del millor temps) no ha estat donada com a vàlida i, de moment, és a la última posició amb un temps a més de deu segons del primer pilot.

Actualització:

Els comissaris han invalidat la voltade Pizzitola, qui era en quarta posició de graella. Bruno Bonifacio li pren el lloc.