Nico Rosberg ha guanyat el GP d’Àustria de Fórmula 1. Hamilton ha sigut segon i Bottas tercer. Vegem que opinen els pilots.

Nico Rosberg (Mercedes AMG Petronas): “No ha sigut la carrera més fàcil he hagut de gestionar moltes coses que estaven al limit en el cotxe però al final he pogut comptar amb un cotxe molt molt ràpid. És fantàstic poder guanyar ací i òbviament quedar primers i segons ací a Àustria que per l’afició que té es mereix aquest gran premi. Un ambient espectacular moltíssimes gracies”.

Lewis Hamilton (Mercedes AMG Petronas): “Els xics han estat fent un treball fantàstic, com diu Nico, ser primers i segons és increïble. Aquest circuit és fantàstic i els aficionats han estat Increibles”.

Valtteri Bottas (Williams-Martini): “La veritat és que estic molt content, és difícil triar les paraules ara mateix només dir que estic molt agraït a l’equip per donar-me aquest cotxe. Ha sigut un camí molt llarg, des de l’any passat, Williams ara està molt millor. La carrera és exactament el que ens feia falta, neta, exactament com l’havíem previst. El cotxe ha estat perfecte per a aconseguir aquest podi”.