Els pilots del Ferrari #51 de l’equip AF Corse, Bruni i Vilander, ha estat els més ràpids a la classificació de les 6h de Spa. Per darrere d’ells els dos Porsche del Team Manthey (#92 i #91).

La classificació de les 6h de Spa a la categoria de GTE, que es divideix en GTE Pro i GTE Am va començar amb unes condicions meteorològiques adverses. Poca temperatura i molta humitat. Recordem que en cada cotxe tenen que fer 2 voltes 2 pilots.

El Aston Martin #97 amb Mucke al volant, es va col·locar primer a la categoria Pro i a la categoria Am va ser el Ferrari de l’equip 8 Stars amb Ruberti qui va liderar.

Amb aquestes condicions, podria passar que un GTE Am finalitzarà per davant de un GTE Pro tot i que els Am no poden utilitzar el seu pilot Pro. Les classificacions es divideixen per a evitar el tràfic, el temps es el que compta.

A falta de 15 min per al final, Ruberti tenia una eixida de pista i xocava amb el mur, però va poder continuar.

Al finalitzar la primera tanda, el Porsche del Team Manthey amb Pilet i Bergmeister anava al capdavant seguit per l’Aston Martin #99.

Segona tanda de voltes que començava amb el Ferrari de AF Corse #71 aconseguint el millor temps seguit pel Porsche #91 amb Pilet al volant  i per  l’Aston Martin #95 de GTE Am. Però ràpidament l’Aston Martin #99 (GTE Pro) es va col·locar tercer per davant dels altres Aston Martin de GTE Am.

A falta de 5 minuts per a el final, el Porsche #92 de Makowiecki es va col·locar primer a la seua última volta. Però Bruni amb el Ferrari de AF Corse #51 el va superar també a la seua ultima volta.

Finalment el Ferrari de l’equip AF Corse amb Bruni i Vilander ha estat el més ràpid seguit pels dos Porsche del Team Manthey, segon el #92 de Makowiecki/Holzer i tercer el #91 de Pilet/Bergmeister. Quart i cinquè els dos Aston Martin, #97 i #99.

A GTE Am el mes ràpid ha estat el AF Corse #61 seguit pel Porsche #75 de Vaxivière/Perrodo/Collard