Sebastien Bourdais s’ha fet per segona vegada consecutiva amb la Pole Position. Aquesta vegada, al circuit de Mid-Ohio, el francès va aconseguir fer la seva millor volta al final de la qualificació superant d’aquesta manera a Josef Newgarden i Tony Kanaan.

Sebastien Bourdais ha aconseguit la segona Pole de la temporada en registrar el millor temps en la seva última volta al Firestone Fast Six Honda Indy 200 a Mid-Ohio.

Ha estat la 33a pole de la seva carrera per el quatre vegades campió de la Champ Car, empatant així a Dario Franchitti en el setè lloc de tots els temps. La Pole 32a de Bourdais va arribar fa dues setmanes a la primera cursa de l’Honda Indy Toronto, la qual va guanyar per primera vegada des de 2007.

L’última volta de Bourdais va ser d’1 minut, 24,1610 segons al cotxe Mistic KVSH Racing No 11 superant així a Josef Newgarden (1:24.6787) amb el cotxe Hartman Petroli / Sarah Fisher Hartman Racing N º 67.

Newgarden igualar el millor resultat de la temporada, alhora que va fer el seu millor resultat en un circuit / carrer des que va debutar fa tres temporades.

Els competidors en les tres rondes van utilitzar pneumàtics de pluja d’Firestone, una tempesta elèctrica que va passar a través d’Ohio central una hora abans de la sessió de mitja tarda va deixar la superfície de la pista xopa per la pluja, que va afectar els temps de tornada. La pista s’estava assecant en entrar al tram final, però no prou com per intentar utilitzar les toves de Firestone.

Tony Kanaan, que té tres podis consecutius, s’unirà a Carlos Muñoz a la segona fila per a la carrera de 90 voltes al circuit de 2.258 milles i 13 corbes per carretera. És el millor començament en un autòdrom / carrer pel novell de la Verizon IndyCar Series. Ryan Hunter-Reay, que va registrar el temps de volta més ràpida a través de tres sessions de pràctica, i Will Power estaran en tercera fila.

Power entra a la 15a cursa de 13 punts per darrere del Team Penske company d’equip i líder del campionat IndyCar Series Verizon, Helio Castroneves, que es va classificar en un 15 molt discret. Hunter-Reay, el poleman de 2013 a Mid-Ohio, es troba a 69 punts del líder en tercera posició.

Graham Rahal de New Albany, Ohio, va perdre el Firestone Fast Six per 0,0117 de segon, però el seu setè lloc de classificació és el segon millor després del quart a Houston 2 a meitat de la temporada.

Scott Dixon, que ha guanyat quatre de les últimes set carreres a Mid-Ohio, va classificar en 22 ª posició, com els seus dos voltes ràpides a la Ronda 1 rebutjaven per dur a terme una bandera vermella per donar una volta fora de curs. El seu company Charlie Kimball, qui va obtenir la seva primera victòria Verizon IndyCar Series a Mid-Ohio el 2013, començarà el 20.