Harrison Newey tornarà a militar al equip Van Amersfoort Racing per segon any seguit a la FIA Fórmula 3 europea. 


En preparació per a la seva segona temporada a la Fórmula 3, el britànic de 18 anys es va coronar campió en el campionat indi MRF. Harrison va mostrar una millora contínua durant la temporada passada”, diu el director de l’equip Van Amersfoort, Frits. “Amb les valuoses experiències de la seva temporada de debut a la F3 i les seves activitats durant l’hivern hi ha grans expectatives que Harrison realitzi fortes actuacions a la FIA F3″.

Harrison Newey competirà amb Van Amersfoort Racing per tercera temporada consecutiva. A la temporada 2015-2016, el jove pilot d’Ascot (Anglaterra) va debutar al campionat alemany ADAC de Fórmula 4 i després es va graduar a la Fórmula 3. A Spa-Francorchamps, el principiant de F3 va marcar el seu millor resultat de la temporada.

La temporada passada va ser extremadament valuosa per Harrison Newey, guanyant coneixement de les pistes, la cultura de la Fórmula 3 i el maneig del Dallara propulsat per Mercedes-Benz.

“Com a membre de fa temps de la família VAR és un gran benefici tant per Harrison com per a l’equip, ja que ens coneixem molt bé. Estem molt motivats per elevar les seves actuacions al següent nivell. Tots els llums estan en verd per a un nou capítol reeixit en la col·laboració entre la família Newey i Van Amersfoort Racing”, diu Frits.

Harrison Newey ha escollit deliberadament continuar la seva carrera amb Van Amersfoort Racing. “Sóc un pilot de curses que desitja ser capaç d’arribar al més alt nivell. Frits i el seu equip han demostrat ser un dels millors equips de la Fórmula 3. L’ambient a VAR m’ha ajudat molt a ser un millor pilot. No tinc dubtes que la nostra associació portarà a nous punts destacats. El meu objectiu és estar al podi com més aviat millor”.

En preparació per a la temporada 2017 de la FIA Fórmula 3 europea, Harrison apareixerà a les sessions oficials de pre-temporada. Des de la primera reunió en sòl britànic a Silverstone (14-16 d’abril) s’han programat nou esdeveniments amb tres curses cada un.