Thomas Neubauer s’uneix per segon any consecutiu a la Formula Renault 2.0, amb el mateix equip amb el que va debutar l’any passat, Tech 1 Racing.

El Francès provarà de millorar el resultats adquirits l’any passat quan amb divuit anys va puntuar zero punts, i va finalitzar onzè com a marca més alta de la seva carrera, resulultat assolit en dues ocasions: en la segona cursa de Monza i la de Red Bull Ring.

Malgrat i haver estat en la seva segona temporada, porta un bon grapat de curses a les seves espatlles, l’any passat va córrer en la Toyota Racing Series on va quedar dissetè, així com també la seva participació en tres rondes de la Formula Renault NEC on va acabar dos cops en el Top 10.

El 2016, va córrer a  la V de V Challenge Monoplace acabant en tretzena posició amb un podi. Tot i això, un any abans va acabar tercer en el campionat francès de KZ2, el que es ara per ara el fet més destacable de la seva carrera.

Per 2018, sembla que el Parisenc serà altre cop un pilot de meitat de taula en aquesta competició.