Jorge Navarro aconsegueix el millor temps a Losail seguit de Livio Loi i Fabio Quartararo

 

Ambient calurós al circuit internacional de Losail quan encara no havia caigut el sol, a més a més de trobar-se una pista molt bruta d’arena.

Arrancava la sessió i eren pocs els pilots que sortien a pista. Amb el pas dels minuts l’asfalt semblava més net i començaven a veure’s els primers temps a tenir en compte. Els pilots de KTM estrenaven motor mentres que els de Honda seguien amb el mateix utilitzat en els passats test de Jerez.

Jorge Navarro de l’Estrella Galicia 0,0 es situava primer a tan sols 6 mil·lèssimes de la Pole de l’any 2015 de la mà d’Alexis Masbou. Livio Loi del RW Racing GP es quedava a 3 dècimes de Navarro amb el segon millor temps del dia (2:06.462) seguit de Fabio Quartararo (Leopard Racing).

Antonelli es situava en 4ª posició marcant un bon ritme. El van seguir Romano Fenati (SKY Racing Team VR46), Jakub Kornfeil (Drive M7 SIC Racing Team), Andrea Migno (SKY Racing Team VR46), Brad Binder (Red Bull KTM Ajo), Enea Bastianini (Gresini Racing Moto3) i el debutant Bo Bendsneyder (Red Bull KTM Ajo) completant així la llista dels deu primers.

Per una altra banda, Dunlop, portava el compost dur per a que els equips poguessin provar-lo. Pneumàtic que sols s’utilizarà a Argentina, a més a més de les sessions de Qatar que es disputin a la llum del dia.