Nick Cassidy ha creuat la línia de meta avui en primera posició. El kiwi va liderar un altre doblet per Prema amb “Maxi” Günther segon. Callum Ilott va acabar tercer.

La segona cursa va demostrar i va confirmar que aquest cap de setmana a Zandvoort Prema Powerteam està al capdavant de Van Amersfoort Racing.

Callum Ilott (Van Amersfoort Racing) va començar des de la pole gràcies a la desqualificació de Sergio Sette Camara (Motopark) i Lance Stroll (Prema Powerteam).

Ilott va perdre el primer lloc en la sortida i va ser superat per Cassidy i Günther que es van escapar dels britànics per donar un altre doblet a Prema.

Darrere d’ells Anthoine Hubert (Van Amersfoort Racing) va acabar quart, rodant molt a prop dels líders i ha estat el primer pilot novell. Alessio Lorandi (Carlin) confirma el bon potencial en què ha arribat aquí i va acabar cinquè sense problemes.

El sisè lloc va ser per a Ralf Aron (Prema Powerteam) que no va tenir molt bon ritme, el que va fer que un David Beckmann (kfteile24 Mücke Motorsport) ansiós i amb problemes de ràdio no pogués superar a l’estonià, finalitzant així en setè lloc.

Completa el Top10 Ben Barnicoat (Hitech GP) com a vuitè classificat, George Russell (Hitech GP) novè, i Joel Eriksson (Motopark) dezè. Però desè realment va acabar Nikita Mazepin (Hitech GP) que va rebre una penalització perquè el seu cotxe no estava en la posició correcta a la sortida.

Lance Stroll tot i abandonar, segueix liderant el campionat amb 259 punts, “Maxi” Günther és el segon amb 178, tercer és Callum Ilott amb 165 punts. Nick Cassidy està en quart lloc amb 154, Russell segueix estant en el cinquè lloc amb 134, mentre Ben Barnicoat és el sisè amb 100 punts.

En el campionat de debutants continua havent gran igualtat, i és que gràcies a la seva quarta posició d’avui, Anthoine Hubert lidera amb 2 punts més que Aron i Barnicoat és tercer només 6 punts per darrere.