El francès Masbou ha guanyat el primer gran premi de moto 3 de la temporada 2015 en un final ajustadíssim on li ha robat la primera plaça a Bastianini a la recta de meta. Kent va completar el podi.

S’apagava el semàfor al circuit de Losail i començava el campionat del món 2015 de Moto 3, sortida accidentada ja que en les primeres curves desapareixia uns dels noms destinats a fer alguna cosa aquesta temporada, Oliveira queia en la revolta número dos i es veia obligat a retirar-se.

Des d’aleshores la carrera es va definir en grup ja que el grup que liderava estava format per 17 pilots, on la lluita era corba a corba a la sortida d’una corba hi havia un líder diferent, en cada apurada de frenada es veien uns quants avançaments, Binder, Vazquez, Masbou, Kent, Antonelli, Bastianini, Bagnaia, Quartararo s’anaven alternant el primer lloc.

Aquesta lluita cos a cos en els diferents grups de carrera ens deixava baixes com la de Khairuddin, Gardner, Ono i Loi.

A falta de 8 voltes, Kent donava un cop de puny a la taula i intentava obrir un forat, però no podia ja que arrossegava a 4 pilots darrere d’ell encara que obria un petit forat amb Quartararo que trepitjava la moqueta i perdia una mica de temps. El francès va aconseguir retallar aquesta diferència en 3 voltes i es va tornar a unir la lluita.

En les últimes 5 voltes la lluita era acarnissada i no es podia albirar qui s’emportaria la victòria, Vazquez i Bastianini prenien la iniciativa tot i que finalment Masbou aprofitant un “rebufo” a la recta de meta i va guanyar la carrera per uns escassos centímetres.

Gran victòria per al francès que assoleix la primera victòria de l’any i ens mostra que fins que no cau la bandera no pots rendir-te.