Martini i l’escuderia Williams han confirmat que el seu acord de patrocini no es perllongarà més enllà d’aquesta temporada. Després de cinc anys amb els de Grove, la seva col·laboració acaba i la icònica decoració amb els colors blanc, vermell i blau de la marca de begudes alcohòliques no estarà en 2019. Malgrat anunciar-se aquesta ruptura a principis de temporada, l’acord segueix vigent el 2018 i la seva col·laboració transcorrerà sense cap novetat durant aquesta temporada.

Durant els tests de pretemporada a Montmeló ha saltat la sorpresa en confirmar-se la no renovació de l’acord entre Martini i Williams. La famosa marca de begudes, propietat del Grup Bacardi, es va incorporar a l’equip de Grove com a patrocinador principal a la temporada 2014, al començament de l’era dels motors V6 híbrids. Des de llavors, l’equip de Grove va millorar considerablement els seus resultats gràcies al propulsor Mercedes, amb el qual van ser tercers en el mundial de constructors en 2014 i 2015.

La marca de begudes alcohòliques ha argumentat que, a nivell d’estratègia d’empresa, la seva participació en la Fórmula 1 ja no entra en els seus plans, de manera que han decidit apartar-se de la categoria. No obstant això, alguns rumors apunten que la relació entre patrocinador i equip es va deteriorar a causa de que Williams va alinear a dos pilots amb menys de 25 anys, Sergey Sirotkin i Lance Stroll.

D’altra banda, l’escuderia, liderada per Clara Williams, no ha anunciat de moment cap acord amb un altre patrocinador. Malgrat que en 2017 els resultats han anat empitjorant lleugerament, l’equip passa per una bona situació econòmica gràcies al suport econòmic de SMP, patrocinador principal de Sirotkin; i al poder econòmic de la família de Stroll. El que sí que és evident és que l’equip canviarà la decoració del seu monoplaça de 2019 després de cinc anys amb el mateix patró de colors.