Marc Márquez ha fet avui història a Motegi convertint-se en el bicampió més jove de la història de Moto GP . La victòria se la va adjudicar Lorenzo, Márquez va ser segon i Rossi va tancar el podi. Dani Pedrosa va quedar quart.

Es preparaven els pilots de Moto GP per prendre la sortida i donar 24 voltes. Dovizioso des de la pole amb la seva Ducati i Márquez que avui podia convertir-se en el bicampió més jove de Moto GP.

Es donava la sortida i les Yamaha sortien com un llamp col·locant-se en les primeres posicions mentre que les Hondas es quedaven darrere de les Ducati de Dovi i Iannone. La sortida va ser neta encara que en els primers compassos Crutchlow s’anava a terra.

En la volta numero 5 Lorenzo avançava Rossi i començava a obrir forat però per darrere les Honda no podien passar a Dovizioso que era un mur. Finalment a la volta número 8 Márquez avançava a l’italià i començava a retallar diferència amb Rossi. Pedrosa també donava caça a la Ducati.

Després de la caiguda d’Abraham veuríem el duel, un duel preciós entre Rossi i Márquez que tindria el seu desenllaç a 9 voltes del final, Márquez va avançar a Valentino Rossi.

Victòria per a Lorenzo i Marc Márquez bicampió del món de Moto GP, amb la segona posició i quedar per davant de Pedrosa i Rossi li era suficient. Tancava el podi Valentino Rossi i Pedrosa  va quedar quart a les portes del podi.