Charles Leclerc ha estat el més ràpid durant els entrenaments lliures de la Fórmula Renault 2.0 ALPS al circuit de Spa-Francorchamps, Bèlgica. El pilot monegasc ha aconseguit desbancar a De Vries i Isaakyan de la primera posició en els últims instants de la sessió.

Aquest cop les dues sessions d’entrenaments lliures d’una hora que acostuma a fer la Fórmula Renault 2.0 ALPS s’han agut de realitzar de cop en una sessió de dures.

Com és habitual aquest any a la categoria,  els Koiranen GP han començat liderant aquesta amb George Russell, tercer en el campionat.

Passats 30 minuts de sessió, Marek Boeckmann (Jenzer Motorsport) aconseguia el primer lloc seguit per Rovera (Cram Motorsport) que es ficava en el segon lloc amb Russell tercer, quan només 16 dels 32 cotxes havien completat una volta ràpida.

Poc després el croata Kodric (Fortec Motorsport) quan rodava vuitè provocava la primera bandera vermella de la sessió, arribant a la hora de sessió amb el top 3 anterior de Boeckmann, Rovera, Russell, seguit per Morris (Fortec Motorsports) i Ben Barnicoat (Fortec Motorsports).

A partir d’aquí tothom ha sortit a pista i a falta de 50 minuts pel final quan De Vries (Koiranen GP) s’havia col·locat en el primer lloc seguit per Matevos Isaakyan (JD Motorsport); apareixia la segona bandera vermella del dia, provocada per Semen Evstigneev (BVM Racing) quan rodava en el vint-i-dosè lloc.

Amb la bandera verda de nou, els temps han seguit baixant, i Russell aconseguia superar al seu company d’equip i líder del campionat Nyck de Vries, al primer lloc. Lloc que de Vries recuperaria a falta de vint minuts pel final, juntament amb Isaakyan qui serien els líders de la sessió fins al últim minut quan Charles Leclerc (Fortec Motorsports) aconseguia millorar en 41 mil·lèsimes el temps del holandès.

Resultats:

http://www.renaultsportitalia.it/upload/renaultsport/20140606/FREE-PRACTICE.pdf