Danny Kent ha guanyat la cursa de Moto 3 al circuit de les Amèriques després de dominar des de les primeres voltes en solitari. Quartararo ha estat segon i Efrén Vázquez tercer.


Després d’una sortida bastant neta, començava la cursa de Moto 3 sense incidents.

Kent sortia bastant malament i perdia posicions però a les poques voltes ja estava amb Oliveira, Antonelli i Quartararo lluitant per la primera posició.

Però passades 5 voltes no aconseguien escapar-se i el segon grup va tornar a contactar amb el grup capdavanter.

A falta de 13 voltes per al final, Kent agafava uns metres sobre el segon grup que estava embrancat en baralles constants.

A falta de 12 voltes per al final, Antonelli i Ono s’anaven al terra al mateix revolt, en dos accidents que no tenien res a veure entre ells.

Kent marcava volta ràpida rere volta ràpida i els treia ja fins a 4 segons al grup perseguidor.

A falta de 9 voltes per al final, una altra doble caiguda com la d’abans al mateix revolt, aquesta vegada entre Navarro i Bagnaia.

A la volta següent, Oliveira que també estava en el grup capdavanter s’anava al terra.

A falta de 5 voltes per al final, la cursa estava gairebé sentenciada, Kent liderava en solitari, Masbou era segon també en solitari i per darrere Quartararo i Vázquez lluitaven per l’últim esglaó del podi.

Però Quartararo aconseguia arribar fins Masbou i el passava, quedant la lluita pels dos últims calaixos del podi entre quatre pilots.

A l’última volta Masbou queia a terra perdent la quarta posició que ocupava.

Finalment Kent guanyava la cursa, Quartararo era segon, Efrén Vázquez tercer i Bastianini quart.