La primera cursa del campionat ha estat liderada de principi a fi per Jeremy Alcoba, tot i que Yurchenko no li ha posat gens fàcil. Després de moltes caigudes i moltes lluites, Alcoba s’ha endut la victòria per davant de Yurchenko i Masià, el seu excompany d’equip.

El principi de la cursa va ser una mica caòtic, ja que López i Fernández es van tocar i van anar a terra tot i que, afortunadament, no van patir danys. Per davant, Jeremy Alcoba va prendre el liderat al primer revolt i es va allunyar dels seus rivals, però després aquests van augmentar el seu ritme i es van posar al seu rebuf.

A la volta 4, mentre Jeremy lluitava amb Yurchenko pel cap de cursa, Ogura es va tocar amb Aleix Viu en intentar guanyar-li la tercera posició, però aquest moviment li va costar una caiguda al japonès.

A partir de la volta 5, Alcoba i Yurchenko es van desenganxar dels seus rivals, traient-los més de 3 segons. D’altra banda, Foggia, Masià i Masaki també mantenien una lluita per la quarta posició, encara que en poca estona, Masià va escalar fins a la tercera.

Les batalles van seguir durant les següents voltes. A més, per darrere estaven lluitant Chantra i Masaki per la cinquena posició. Però al revolt 1, Masaki va frenar tard i es va emportar al seu company per davant. Aquest incident va fer que Wongthananon es col·loqués en cinquena posició.

A falta de 5 voltes per al final, Jeremy seguia liderant la cursa amb Yurchenko a menys d’una dècima. Masià rodava tercer, amb Foggia quart i Wongthananon cinquè, per davant de Izdihar, Ieraci, Sergio García, Nepa i Skinner, qui tancava el Top10.

Finalment, Alcoba i Yurchenko han regalat als espectadors una última volta de infarta, ja que el pilot de Kazakhstan va estar tota l’estona roda a roda amb l’espanyol. Però va caure la bandera a quadres i el pilot de l’Estrella Galícia es va endur la victòria. Yurchenko va acabar segon a 0.068 segons de Alcoba, i Masià va aconseguir la tercera posició. El top10 el van tancar Foggia, Izdihar, Ieraci, Sergio García, Wongthananon, Skinner i Vicente Pérez.

1 52 ALCOBA,Jeremy 30:41,602 GAP INTERVAL
2 76 YURCHENKO,Makar 30:41,670 00:00,068 0,068
3 5 MASIA,Jaume 30:43,992 00:02,390 2,322
4 71 FOGGIA,Dennis 30:46,193 00:04,591 2,201
5 34 IZDIHAR,Andi Farid 31:04,692 00:23,090 18,499
6 88 IERACI,Brunopalazzese 31:04,718 00:23,116 0,026
7 14 GARCIA,Sergio 31:04,785 00:23,183 0,067
8 22 WONGTHANANON,A. 31:05,823 00:24,221 1,038