JD Motorsport ha anunciat la recent incorporació de Lorenzo Colombo per a la temporada 2018, sent el primer pilot a ser confirmat per la formació italiana a la Formula Renault 2.0 Eurocup.


Lorenzo Colombo fa un pas més en la seva curta trajectòria i disputarà la seva primera temporada a nivell europeu. El pilot italià de 17 anys s’unirà a JD Motorsport per disputar, a temps complet, tota la campanya de 2018 a la Formula Renault 2.0 Eurocup.

La formació italiana, fundada el 1996 per Roberto Cavallari i Alfredo Cappelletti, confia en el talent italià i li donarà l’oportunitat a Colombo per confirmar-se com a pilot per a les pròximes temporades. Lorenzo ve de disputar la Fórmula 4 italiana el 2017, on va acabar en tercera posició amb dues victòries i sis podis més. Aquesta bona actuació amb el també equip italià Bhaitech, va certificar el potencial de Colombo, que va ser el millor classificat de l’equip per davant de Sebastian Fernandez.

Finalment, Colombo també va disputar la ronda final de l’EuroFormula Open a Barcelona amb l’equip Campos Racing, fent una gran actuació durant tot el cap de setmana, en el qual va arribar a aconseguir la cinquena i la sisena posició final, ficant-se en la baralla per el podi en algun moment. A més, va ser el pilot més ràpid de l’escuderia espanyola, superant els seus companys que havien participat durant tot l’any.

Ara tindrà l’oportunitat de confirmar el seu talent en una categoria molt competitiva com és la Fórmula Renault 2.0 Eurocup. L’equip italià no va ser el més reeixit la passada temporada, quedant com el vuitè millor equip i amb només un bon paper del rus Aleksandr Vartanyan en algunes curses.

Colombo ja va disputar els tests hivernals amb JD Motorsport al Paul Ricard, el que va fer que l’equip s’impressionés amb els resultats de l’italià per confirmar-se com el primer pilot de l’equip, a falta de saber qui seran els seus companys en aquesta present campanya de 2018.