L’ex pilot del Red Bull Junior Team, competirà per tercera temporada consecutiva a la FIA Fórmula 3 Europea amb l’equip més exitós, Prema Powerteam.

Callum Ilott va ser un dels millors pilots de la temporada passada, que va competir amb Van Amersfoort Racing. El britànic va ser molt competitiu a principis de temporada, essent l’enemic número 1 de Lance Stroll, però l’increment de competitivitat del seu company d’equip Anthoine Hubert el va fer baixar el rendiment.

Tot i això destaca un quart lloc en els màsters de Zandvoort, juntament amb un cinquè al Gran Premi de Macau després de rodar entre els 5 primers durant tot el cap de setmana.

“Vam contemplar totes les possibilitats pel 2017; GP3, Indy Lights, GP2, però al final amb només dos anys d’experiència en monoplaces, un altre any en F3 és el que té més sentit”, comenta el britànic

No era a les Travesses, però un cop més Prema Powerteam s’assegura un pilot per lluitar pel títol, a l’espera de que es confirmin els fitxatges pràcticament segurs de Mick Schumacher i Guanyu Zhou. 

Rumors de pagines webs anglosaxones apuntaven a l’incorporació de Makino qui ha fet un test amb l’equip italià. La opció sembla improbable ja que sembla ser que Ralf Aron i un altre pilot molt competitiu de la F3 Europea estarien optant per aquest últim seient.