Henning Solberg també ha volgut apuntar-se al Ral·li inicial de la temporada 2015 del WRC, on pilotarà un Ford Fiesta RS WRC pels camins de les muntanyes de Montecarlo. Així doncs ja són 17 els pilots de la categoria màxima que participaran en aquesta prova.

El germà del Campió del Món de Ral·lis, Peter Solberg, correrà el primer Ral·li de la temporada que es celebrarà a Montecarlo. Henning, qui ja va participar amb Ford l’any passat en quatre proves, tornarà a pujar a un Ford Fiesta RS WRC pels difícils camins d’aquestes muntanyes de la regió de Mònaco. Solberg ja va córrer aquest Ral·li en quatre ocasions prèvies a aquesta, la qual un novè lloc al costat de M-Sport al 2008, va ser el seu millor resultat.

Recordem que Henning Solberg té una llarga experiència en aquest àmbit del motor, ja que des del Ral·li de Suècia de 1998 porta competint any rere anys algunes proves del calendari del WRC. Mai ha tingut tanta fama com el seu germà Peter, ja que ell no ha aconseguit encara guanyar cap prova, quedant-se únicament en el podi en sis ocasions, totes elles en el tercer lloc.

Cal ressenyar també que va estar a punt d’aparèixer inscrit en la secció de WRC per a aquest Ral·li, Julien Maurin, però finalment aquest bicampió de ral·lis francès es va inscriure en la categoria de WRC2 per realitzar un programa complet a Montecarlo al costat del Ford Fiesta RRC.

Com a novetats per Montecarlo també trobem el retorn de Sebastien Loeb a la competició amb el seu Citroën DS3 WRC, a més del debut a la categoria màxima de Lorenzo Bertelli, que comença el seu camí en el WRC amb un Ford Fiesta RS WRC. Amb aquest mateix Fiesta també correran com a convidats de Ford en pilots privats, Bryan Bouffier, qui va impressionar amb un podi en l’edició de 2014, a més de Sebastien Chardonnet i Jean-Michel Raoux.

Així doncs, aquesta és la llista provisional dels inscrits de la categoria WRC per a aquest Ral·li inicial de Montecalo: