Històrica remuntada de Lewis Hamilton  al Gran Premi d’Alemanya de Fórmula 1. El britànic s’ha endut la victòria des de la catorzena posició, amb un final accidentat per la pluja, que ha vist com el lider del mundial i de la cursa, Sebastian Vettel, abandonava després de perdre el control del seu monoplaça sota la pluja.

Els 165 mil espectadors que eren a Hockenheim han viscut una cursa de dos tons. El primer to, habitual, cursa de sec i estratègia, el segon to carrera amb pluja que ha provocat canvis significatius en la classificació.

La sortida va ser neta amb Sebastian Vettel mantenint el primer lloc seguit de Valtteri Bottas i Kimi Räikkönen qui es defensava dels atacs de Max Verstappen.

De seguida començaria la remuntada de Lewis Hamilton, el britànic partia des de la catorzena posició amb el pneumàtic tou. En menys de quatre voltes el 4 vegades campió del món ja rodava en zona de punts, i després d’onze voltes, el de Mercedes se situava en cinquena posició.

Mentrestant, rodant amb els ultratous, Kimi Räikkönen decidia fer-li un Undercut a Valtteri Bottas, entrant a boxes molt d’hora a la volta 15. El finlandès de Ferrari veuria com la seva jugada sortia bé ja que es col·locaria al capdavant de la classificació en la volta 26, sortint per davant de Sebastian Vettel.

Amb 1 Sebastian Vettel amb Pneumàtics més frescos, Ferrari li demanava a Kimi que és deixés passar i AIXÍ ho van Fer sense inconvenients després de dir 13 voltes. Mentrestant, Lewis Hamilton romania en pista Rodant en tercera Posició sense completar cap parada a boxes.

A falta de 25 voltes per al final de la cursa la pluja començava a Caure a l’revolt 6, AIXÒ va Fer precipitar a pilots com Fernando Alonso o Charles Leclerc, que van posar Pneumàtics intermedis, exagerada va ser la reacció a Toro Rosso Honda amb Pierre Gasly que va Muntar a els Pneumàtics de pluja extrema.

Fins i tot Max Verstappen que rodava en una estable quarta Posició, va decidir entrar a boxes. Més tard ho van Fer a els Haas i el Renault de Carlos Sainz.

A l’su Torn, Hamilton entraria en box per Muntar a els Pneumàtics ultratous mentre la pluja anava a més. L’actual Campió del món va aprofitar AQUESTA situaciò per retallar Distàncies respecte a els liders.

Els pilots amb Pneumàtics de pluja tornaven a entrar a boxes per Muntar Pneumàtics de sec ja que no hi havia prou aigua a la pista.

Però va ser l’aigua en pista a l’revolt 13 el qual va provocar un error de Pilotatge de Sebastian Vettel Quan AQUEST anava liderant la carrera. L’alemany és va Sortir de pista i va impactar contra la tanca de Pneumàtics.

Aixó va propiciar la Sortida del cotxe de seguridad. Immediatament Kimi Räikkönen i Valtteri Bottas van entrar per posar un compost d’ultratous nou, deixant amb el Lideratge de la cursa a Lewis Hamilton.

La cursa és va reprendre a falta de 10 voltes, Lewis Hamilton és va ver atacat per Valtteri Bottas que gairebe el supera. El finlandès va ser rapidament advertit per l’equip que no l’havia d’Avancar.

Lewis Hamilton completava 1 remuntada de 13 posicions i liderava 1 nou doblet per a l’equip Mercedes-AMG. Kimi Räikkönen i Max Verstappen completin el top4, seguit de Nico Hulkenberg que va aprofitar l’error amb la pluja dels Haas per escalar LLOCS.

Romain Grosjean va ser Sisè seguit dels Force India de Sergio Pérez i Esteban Ocon que és van ver superats per Grosjean en Les últimes voltes. Completin la zona de punts Marcus Ericsson i Brendon Hartley.

Després del Greu error de Sebastian Vettel, l’alemany perd el Lideratge del Campionat que torna a mans de Lewis Hamilton que te 17 punts d’Avantatge amb l’alemany, Kimi Räikkönen Manté la tercera plaça seguit de Valtteri Bottas que licita a la quarta .