Després d’una cursa amb diversos incidents i investigacions, Jamie Green s’ha fet amb la victòria de la segona cursa del cap de setmana a Lausitzring. Ekström i Wickens van acompanyar al pilot britànic al podi.

La cursa va començar amb 23 graus de temperatura ambient i 30 a la pista. Wickens va conservar la primera posició mentre Blomqvist se li va intentar colar per l’exterior. Però als pocs segons, s’obria una investigació a Blomqvist per haver-se saltat la sortida, la qual es va convertir en 5 segons de penalització en el seu pit-stop.

A la segona volta, Ekström i Rockenfeller van entrar a boxes a fer la seva primera parada i, a l’alemany, li van obrir una investigació per haver sortit del pit de manera insegura.

En la volta 6, Glock i Wittmann van mantenir una petita lluita per la desena posició, que va acabar amb el #11 per davant. Poc després, Glock va entrar a boxes a canviar gomes.

Passats els 15 primers minuts de cursa, el següent en passar pel pit lane va ser Spengler, i després ho farien Auer i Paffett. Mentrestant, Wickens seguia mantenint el liderat de la cursa, per davant de Jamie Green, Tom Blomqvist, Nico Müller i Maxime Martin.

No va ser fins a la volta 16 que Wickens es va decidir a entrar per canviar pneumàtics. Després del seu pas per boxes, va sortir en novena posició. Jamie Green, el líder provisional de la cursa, també va entrar a canviar gomes, però va sortir just per davant de Wickens. Tot i així, el canadenc el va avançar en poca estona per tornar a col·locar-se el primer dels que ja havien entrat a pits.

A la volta 25, Wittmann, Auer i Farfus van mantenir una ajustada lluita en la qual direcció de cursa va acabar per ensenyar-li la bandera blanca i negra a Wittmann per fer més d’un canvi de direcció. Auer va sortir victoriós ja que només va patir un petit toc amb Wittmann mentre l’avançava. Tanmateix, aquest va tornar a avançar Auer a la volta següent.

Una vegada que tots els pilots havien parat, Wickens rodava en primera posició, per davant de Green, Ekström, Paffett, Rockenfeller, Martin, Müller, Rast, Wittmann i Auer.

A falta de 15 minuts per al final de la cursa, Green va avançar a Wickens al primer revolt.

Després de diverses voltes enganxats, Ekström va realitzar el seu atac a Wickens a falta de poc més de 5 minuts per al final de la cursa. El pilot suec d’Audi es va posar en paral·lel i, finalment, va aconseguir avançar al canadenc per fer-se amb la segona posició.

A la recta principal, Rast va avançar a Martin i es va col·locar en setena posició, a la mateixa vegada que Paffett s’anava acostant perillosament a Wickens, amenaçant amb treure-li la tercera posició.

Al final, va caure la bandera a quadres i Green va aconseguir una victòria més al seu palmarès. Per darrere, Ekström va acabar segon i Wickens va arribar tercer, però amb Paffett molt a prop d’ell. Rockenfeller, Müller, Rast, Martin, Wittmann i Auer van completar el Top 10.