El pilot mallorquí ha aconseguit ser el pilot més ràpid per davant del seu company d’equip Rossi i Viñales.


Q1

Dels pilots presents a la Q1, Pirro partia com a gran favorit i juntament amb l’italià també calia comptar amb Danilo Petrucci, Scott Redding i Héctor Barberá. Un convidat d’última hora que podia unir-se a la festa era Stefan Bradl, ja que l’Aprilia havia demostrat estar a un nivell més alt en la seva carrera a casa.

Pirro complia amb les previsions i era el pilot més ràpid en rodar amb un temps de 1,33.036 a més de mig segon del segon que era Héctor Barberá. L’italià i l’espanyol eren els pilots que aconseguien passar a la Q2.

Els pilots que tanquen la graella són: Bradl, Lowes, Pretucci, Laverty, Miller, Redding, Rabat, Hernandez i Fores en l’última posició.

Q2

Al començament d’aquesta Q2 quedava clar qui era el rival a batre ja que Lorenzo batia el el rècord del circuit amb un temps de 1,32.076 i deixant a Márquez a més de 3 dècimes. Pirro donava la sorpresa i es col·locava tercer amb Rossi en la setena posició.

Lorenzo tornava a rebaixar una altra vegada el seu temps fins a 1,31.868. Rossi semblava espavilar i en aquest segon intent es col·locava en 2ª posició. Mentrestant Viñales posava a Márquez fora de les posicions de podi i es col·locava en la 3a plaça. Márquez, Pirro, Dovizioso, Crutchlow, Pedrosa, Aleix Espargaró, Pol Espargaró, Barberá i Bautista completen el top 12.