Antonio Giovanazzi s’ha endut la tercera cursa del cap de setmana a l’imposar-se amb autoritat al seu company d’equip, Tom Blomqvist. El podi el va tancar Lucas Auer en una bona actuació. Els dos favorits a guanyar el campionat, Ocon i Verstappen, es van quedar fora dels punts.
En els 4,326 quilòmetres de llarg del Red Bull Ring, el pilot italià de 20 anys d’edat, Antonio Giovinazzi (Jagonya Ayam with Carlin) ha celebrat avui la seva nova victòria en la FIA Fórmula 3 Euro en guanyar la tercera cursa del cap de setmana. El seu company d’equip Tom Blomqvist (Jagonya Ayam with Carlin) va prendre la bandera a quadres en el segon lloc, mentre que Lluc Auer (Mücke Motorsport kfzteile24) va tancar el podi. Esteban Ocon (Prema Powerteam) es manté en el liderat de la classificació de pilots. El pilot francès del Lotus Fórmula 1 Junior va acabar 13 º en la carrera després d’un drive-through per conduir massa ràpid sota banderes grogues i per tant no va poder anotar cap punt.
Al principi, Antonio Giovinazzi es va beneficiar de la seva pole position i va prendre la davantera. Tom Blomqvist va seguir en segon lloc. Aviat després d’això, Felix Rosenqvist (Mücke Motorsport kfzteile24) feia una virolla i es quedava a la grava obligant-li a retirar-se. A la tercera volta, una col · lisió que implica Alexander Toril (ThreeBond amb T-Sport) i Jules Szymkowiak (Van Amersfoort Racing) va portar el cotxe de seguretat a la pista. L’accident va significar la fi de la carrera per al pilot espanyol.
Després de la represa, Antonio Giovinazzi romandre davant. En les últimes voltes fins al final, l’italià va treure clar avantatge a Tom Blomqvist i finalment es va dur a casa una victòria indiscutible. Tom Blomqvist i Lucas Auer també van tenir una carrera sense incidents, mentre que nombroses baralles de posició en el centre de la cursa van entretenir als espectadors. Max Verstappen (Van Amersfoort Racing) va lluitar amb Antonio Fuoco (Prema Powerteam) pel quart lloc. Els dos es van tocar al final, i Fuoco va pagar el preu més car amb un aleró davanter danyat en el seu cotxe. L’italià, un protegit de l’Acadèmia de pilots de Ferrari, va haver de recórrer als pits mentre Verstappen va rebre una penalització de drive-through per la seva imprudència. L’holandès, finalment, es va classificar dotzè, Fuoco va concloure la carrera en el lloc 19.
Nicholas Latifi (Prema Powerteam) va heretar el tercer lloc de Jake Dennis (Carlin), Edward Jones (Carlin), Jordan King (Carlin), Gustavo Menezes (Van Amersfoort Racing), Tatiana Calderón (Jo Zeller Racing) i Sean Gelael (Jagonya Ayam with Carlin).